Szanowny Pacjencie,

Jeśli planujesz u nas wizytę po raz pierwszy, z pewnością rozumiemy Twoje obawy o to czy aby Twój wybór gabinetu/lekarza będzie tym właściwym. Dlatego poniżej prezentujemy opinię naszych obecnych pacjentów, które mamy nadzieję pomogą Ci w podjęciu decyzji.  Opinie pochodzą z portali społecznościowych, więc nie mamy możliwości jakiejkolwiek ingerencji w ich treść co dodatkowo zwiększa ich wiarygodność.

Opinie o Denti-Med z Facebooka

    5 star review  Miałam przyjemność być pacjentką Doktora Szymona Połetka. Oprócz tego że nie czułam bólu to usługa została wykonana z niezwykłą starannością. Polecam.

    thumb Agnieszka Domańska
    10 listopada, 2017

    5 star review  Polecam serdecznie, moje 3 letnie dziecię na pierwszej wizycie zachwycony, Pani Dr wszystko idealnie pokazała , opowiadała , pozwoliła dotknąć. Profesjonalizm 🙂

    thumb Magda Ma
    12 września, 2017

    5 star review  POLECAM, SUPER GABINET I WSPANIAŁY ZESPÓŁ

    thumb Kazimierz Ba
    31 lipca, 2017

    5 star review  Na stronę gabinetu trafiłam przypadkowo i wcale nie żałuję że umówiłam się na wizytę. Za mną już 3 spotkania z Panią doktor i kolejne w planach. Jestem bardzo zadowolona. Zespół bardzo miły i sympatyczny. Zabiegi wykonywane dość długo z dużą dokładnością. Pani doktor wysłucha pacjenta i pomoże znaleźć rozwiązanie zwłaszcza jeśli chodzi o estetykę. W gabinecie bardzo przytulnie, czyściutko, klimatyzacja która jest zbawienna dla pacjenta w okresie letnim czy też podczas dużego stresu gdy robi się gorąco 😉 Przystępny cennik, możliwość umawiania wizyt na dogodne dla siebie godziny. Długo szukałam stomatologa który zajmie się dokładnie moimi zębami i znalazłam! Serdecznie polecam 🙂

    thumb Oliwia Radłowska
    20 lipca, 2017

    5 star review  Polecam.

    thumb Żaneta Skwarek
    8 marca, 2017

    5 star review  Polecam, jak dla mnie najlpszy gabinet.

    thumb Natalia Wierzbicka
    14 lutego, 2017

    5 star review  Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta�

    thumb Irena Agnieszka Głozińska
    19 stycznia, 2017

    5 star review  Profesjonalna obsługa, fajne promocje gorąco polecam 🙂

    thumb Kalina Woźniak
    25 listopada, 2016

    5 star review  Polecam ,szybka skutecznie i bezboleśnie.

    thumb Robert Ornat
    17 listopada, 2016

    5 star review  W imieniu Mamy napisze że jakość świadczonych usług przez przemiłą Panią doktor Annę jest conajmniej znakomita!dokładność z dbaniem o najmniejszy szczegół. Dziękuje 🙂

    thumb Ewa Pirog
    24 marca, 2016

    5 star review  Serdecznie polecam!! Dla dzieci i dorosłych!! Super podejście do dzieciaków o dorosłych też :))

    thumb Magdalena Piórkowska
    22 marca, 2016

    5 star review  Szczerze polecam,super podejście do dzieci,córka(9lat) która boi się zastrzyków tu dała się namówić na znieczulenie-ku zaskoczeniu mamy i taty-było trochę płaczu ,ale z chęcią wraca do Pani doktor.Ja jako osoba dorosła też bardzo jestem zadowolona z usług świadczonych w DENTI-MED

    thumb Katarzyna Grabek
    26 lutego, 2016

    5 star review  Szczerze polecam !!! Pełen profesjonalizm 😉

    thumb Błażej Jacuniak
    2 lutego, 2016

    5 star review  Pełen PROFESJONALIZM!!! Szybko, delikatnie, BEZBOLEŚNIE i do tego w miłej atmosferze. Gorąco POLECAM i Pozdrawiam 😉

    thumb Radek Johnson
    12 listopada, 2015

    5 star review  Serdecznie polecam, najlepsi specjaliści, profesjonalizm i miła atmosfera! 🙂

    thumb Agnieszka Jas
    29 października, 2015

    5 star review  gorąco polecam 🙂

    thumb Daria Rojek
    17 czerwca, 2015

Opinie o Denti-Med z Google+

    5 star review  Polecam bardzo miła pani pozdrawiam ?

    thumb Kamil Czajkowski567
    2 czerwca, 2021

    5 star review  I recommend a very nice lady, best regards 😀

    thumb Kamil Czajkowski567
    2 czerwca, 2021

    5 star review  Wizyta w tym samym dniu, wszystko trwało 20 minut, ząb naprawiony, cena ok. Polecam ?

    thumb serginho83
    16 marca, 2021

    5 star review  Same-day visit, everything took 20 minutes, tooth repaired, price ok. I recommend it 🙂

    thumb serginho83
    16 marca, 2021