Szanowny Pacjencie,

Jeśli planujesz u nas wizytę po raz pierwszy, z pewnością rozumiemy Twoje obawy o to czy aby Twój wybór gabinetu/lekarza będzie tym właściwym. Dlatego poniżej prezentujemy opinię naszych obecnych pacjentów, które mamy nadzieję pomogą Ci w podjęciu decyzji.  Opinie pochodzą z portali społecznościowych, więc nie mamy możliwości jakiejkolwiek ingerencji w ich treść co dodatkowo zwiększa ich wiarygodność.

Opinie o Denti-Med z Facebooka

    review rating 5  Miałam przyjemność być pacjentką Doktora Szymona Połetka. Oprócz tego że nie czułam bólu to usługa została wykonana z niezwykłą starannością. Polecam.

    thumb Agnieszka Domańska
    11/10/2017

    review rating 5  Polecam serdecznie, moje 3 letnie dziecię na pierwszej wizycie zachwycony, Pani Dr wszystko idealnie pokazała , opowiadała , pozwoliła dotknąć. Profesjonalizm 🙂

    thumb Magda Ma
    9/12/2017

    review rating 5  POLECAM, SUPER GABINET I WSPANIAŁY ZESPÓŁ

    thumb Kazimierz Ba
    7/31/2017

    review rating 5  Na stronę gabinetu trafiłam przypadkowo i wcale nie żałuję że umówiłam się na wizytę. Za mną już 3 spotkania z Panią doktor i kolejne w planach. Jestem bardzo zadowolona. Zespół bardzo miły i sympatyczny. Zabiegi wykonywane dość długo z dużą dokładnością. Pani doktor wysłucha pacjenta i pomoże znaleźć rozwiązanie zwłaszcza jeśli chodzi o estetykę. W gabinecie bardzo przytulnie, czyściutko, klimatyzacja która jest zbawienna dla pacjenta w okresie letnim czy też podczas dużego stresu gdy robi się gorąco 😉 Przystępny cennik, możliwość umawiania wizyt na dogodne dla siebie godziny. Długo szukałam stomatologa który zajmie się dokładnie moimi zębami i znalazłam! Serdecznie polecam 🙂

    thumb Oliwia Radłowska
    7/20/2017

    review rating 5  Polecam.

    thumb Żaneta Skwarek
    3/08/2017

    review rating 5  Polecam, jak dla mnie najlpszy gabinet.

    thumb Natalia Wierzbicka
    2/14/2017

    review rating 5  Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta�

    thumb Irena Agnieszka Głozińska
    1/19/2017

    review rating 5  Profesjonalna obsługa, fajne promocje gorąco polecam 🙂

    thumb Kalina Woźniak
    11/25/2016

    review rating 5  Polecam ,szybka skutecznie i bezboleśnie.

    thumb Robert Ornat
    11/17/2016

    review rating 5  W imieniu Mamy napisze że jakość świadczonych usług przez przemiłą Panią doktor Annę jest conajmniej znakomita!dokładność z dbaniem o najmniejszy szczegół. Dziękuje 🙂

    thumb Ewa Pirog
    3/24/2016

    review rating 5  Serdecznie polecam!! Dla dzieci i dorosłych!! Super podejście do dzieciaków o dorosłych też :))

    thumb Magdalena Piórkowska
    3/22/2016

    review rating 5  Szczerze polecam,super podejście do dzieci,córka(9lat) która boi się zastrzyków tu dała się namówić na znieczulenie-ku zaskoczeniu mamy i taty-było trochę płaczu ,ale z chęcią wraca do Pani doktor.Ja jako osoba dorosła też bardzo jestem zadowolona z usług świadczonych w DENTI-MED

    thumb Katarzyna Grabek
    2/26/2016

    review rating 5  Szczerze polecam !!! Pełen profesjonalizm 😉

    thumb Błażej Jacuniak
    2/02/2016

    review rating 5  Pełen PROFESJONALIZM!!! Szybko, delikatnie, BEZBOLEŚNIE i do tego w miłej atmosferze. Gorąco POLECAM i Pozdrawiam 😉

    thumb Radek Johnson
    11/12/2015

    review rating 5  Serdecznie polecam, najlepsi specjaliści, profesjonalizm i miła atmosfera! 🙂

    thumb Agnieszka Jas
    10/29/2015

    review rating 5  gorąco polecam 🙂

    thumb Daria Rojek
    6/17/2015

Opinie o Denti-Med z Google+

    review rating 5  Pierwsza moja wizyta. Profesjonalnie, szybko i fachowo wykonane. Jestem zadowolony w 100%.

    thumb Rysiek T.
    7/29/2019

    review rating 5  Amazing team, professional and just lovely!!! Would I say this about dentist before-No definitely! They're really good!!! Anna,Anita and team, thank you!!!

    thumb Solveiga Osa
    7/04/2019

    review rating 5  Najlepszy gabinet stomatologiczny w Sosnowcu jaki moze byc szybko,bezbolesnie,mila atmosfera,stomatolodzy perfekcyjni w Swoim fachu i przede wszystkim dokladni i profesjonalni chodze do tego gabinetu i nie zaluje polecam wszystkim jak najbardziej do korzystania z uslug gabinetu Denti-Med:)

    thumb Iwona Sufin
    10/10/2018

    review rating 5  Dentystka z powołania, wszystko profesjonalnie, bezboleśnie, ze spokojem, super gabinet!

    thumb Agata Guzik
    7/18/2018