Szanowny Pacjencie,

Jeśli planujesz u nas wizytę po raz pierwszy, z pewnością rozumiemy Twoje obawy o to czy aby Twój wybór gabinetu/lekarza będzie tym właściwym. Dlatego poniżej prezentujemy opinię naszych obecnych pacjentów, które mamy nadzieję pomogą Ci w podjęciu decyzji.  Opinie pochodzą z portali społecznościowych, więc nie mamy możliwości jakiejkolwiek ingerencji w ich treść co dodatkowo zwiększa ich wiarygodność.

Opinie o Denti-Med z Facebooka

5 star review  Miałam przyjemność być pacjentką Doktora Szymona Połetka. Oprócz tego że nie czułam bólu to usługa została wykonana z niezwykłą starannością. Polecam.

thumb Agnieszka Domańska
10 listopada, 2017

5 star review  Polecam serdecznie, moje 3 letnie dziecię na pierwszej wizycie zachwycony, Pani Dr wszystko idealnie pokazała , opowiadała , pozwoliła dotknąć. Profesjonalizm 🙂

thumb Magda Ma
12 września, 2017

5 star review  POLECAM, SUPER GABINET I WSPANIAŁY ZESPÓŁ

thumb Kazimierz Ba
31 lipca, 2017

5 star review  Na stronę gabinetu trafiłam przypadkowo i wcale nie żałuję że umówiłam się na wizytę. Za mną już 3 spotkania z Panią doktor i kolejne w planach. Jestem bardzo zadowolona. Zespół bardzo miły i sympatyczny. Zabiegi wykonywane dość długo z dużą dokładnością. Pani doktor wysłucha pacjenta i pomoże znaleźć rozwiązanie zwłaszcza jeśli chodzi o estetykę. W gabinecie bardzo przytulnie, czyściutko, klimatyzacja która jest zbawienna dla pacjenta w okresie letnim czy też podczas dużego stresu gdy robi się gorąco 😉 Przystępny cennik, możliwość umawiania wizyt na dogodne dla siebie godziny. Długo szukałam stomatologa który zajmie się dokładnie moimi zębami i znalazłam! Serdecznie polecam 🙂

thumb Oliwia Radłowska
20 lipca, 2017

5 star review  Polecam.

thumb Żaneta Skwarek
8 marca, 2017

5 star review  Polecam, jak dla mnie najlpszy gabinet.

thumb Natalia Wierzbicka
14 lutego, 2017

5 star review  Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta�

thumb Irena Agnieszka Głozińska
19 stycznia, 2017

5 star review  Profesjonalna obsługa, fajne promocje gorąco polecam 🙂

thumb Kalina Woźniak
25 listopada, 2016

5 star review  Polecam ,szybka skutecznie i bezboleśnie.

thumb Robert Ornat
17 listopada, 2016

5 star review  W imieniu Mamy napisze że jakość świadczonych usług przez przemiłą Panią doktor Annę jest conajmniej znakomita!dokładność z dbaniem o najmniejszy szczegół. Dziękuje 🙂

thumb Ewa Pirog
24 marca, 2016

5 star review  Serdecznie polecam!! Dla dzieci i dorosłych!! Super podejście do dzieciaków o dorosłych też :))

thumb Magdalena Piórkowska
22 marca, 2016

5 star review  Szczerze polecam,super podejście do dzieci,córka(9lat) która boi się zastrzyków tu dała się namówić na znieczulenie-ku zaskoczeniu mamy i taty-było trochę płaczu ,ale z chęcią wraca do Pani doktor.Ja jako osoba dorosła też bardzo jestem zadowolona z usług świadczonych w DENTI-MED

thumb Katarzyna Grabek
26 lutego, 2016

5 star review  Szczerze polecam !!! Pełen profesjonalizm 😉

thumb Błażej Jacuniak
2 lutego, 2016

5 star review  Pełen PROFESJONALIZM!!! Szybko, delikatnie, BEZBOLEŚNIE i do tego w miłej atmosferze. Gorąco POLECAM i Pozdrawiam 😉

thumb Radek Johnson
12 listopada, 2015

5 star review  Serdecznie polecam, najlepsi specjaliści, profesjonalizm i miła atmosfera! 🙂

thumb Agnieszka Jas
29 października, 2015

5 star review  gorąco polecam 🙂

thumb Daria Rojek
17 czerwca, 2015

Opinie o Denti-Med z Google+

5 star review  Zasłużona 5 😀 pani doktor Joanna najlepsza w swoim fachu, życzliwość i podejście do pacjenta wielki plus, to nie jest moja ostatnia wizyta pozdrawiam Maciej

thumb Mac Spe
14 marca, 2022

5 star review  Meritorious 5 😀 doctor Joanna the best in her profession, kindness and approach to the patient a big plus, this is not my last visit, best regards Maciej

thumb Mac Spe
14 marca, 2022

5 star review  Profesjonalna pomoc i podejście do pacjenta. Polecam lek. dent. Joanna Wiejak.

thumb Malgorzata Lorenc
28 lutego, 2022

5 star review  Professional help and approach to the patient. I recommend bow. dent. Joanna Wiejak.

thumb Malgorzata Lorenc
28 lutego, 2022